ALTE FOODS – експонент міжнародної виставки ANUGA.

Компанія ALTE FOODS вперше приймає участь у масштабному заході на ринку продуктів харчування. Безцінними є знайомства з колегами по ринку, потенційними клієнтами та новітніми підходами в сфері виробництва продуктів харчування.

З 9 по 13 жовтня в рамках ANUGA компанію представляють її керівники: директор Роман Анзін, фінансовий директор В'ячеслав Бублик, директор по новим напрямкам діяльності Іван Болбат та технічний директор Леонід Федоренко. З перших вуст відвідувачі виставки можуть отримати висококласну консультацію про технічні переваги виробництва та високу якість продукції, що підтверждена сертифікатами FSSC 22000 та Organic Standard, а також обрати з продуктової лініки компанії саме ті позиції, які наразі є актуальними для переробки в різних галузях промисловості: від підприємств харчової індустрії до виробників фармакологічних та косметологічних засобів.

Стенд компанії ALTE FOODS розміщений в тематичному просторі FROZEN FOOD поруч з потужними виробниками замороженої з країн Європи.

Продуктова лінійка ALTE FOODS в 2021 представлена свіжозамороженими ягодами, такими, як лохина, малина, полуниця, журавлина, брусниця, а також подрібненими свіжозамороженими овочами: морковою та цибулею.

Більше новин

Залиште вашу заявку на співробітництво тут

    ТОВ “АЛЬТЕ Фудз”

    044 360 16 36 info@altefoods.com

    вул. Митрополита Василя Липківського, 18, м. Київ, 03035

    Маршрут

    Контакти виробництва

    вул. Зарічна, 3-А, с. Поліське, Коростенський р-н, Житомирська обл., 11555

    Маршрут